About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

woensdag 2 november 2011

November...

Wat gaat het hard! Het is alweer november maand. Nog even dan kunnen we het nieuwe jaar toe juigen. Eerlijk wens ik echter dat deze maand verschrikkelijk snel voorbij mag gaan. Alhoewel het best lekker gaat, maar de maanden zoals november december en januari zijn 3 lange dwaze maanden! Dus die ene november mag van mij wel snel gaan. We bereiden ons voor de kou, we moeten warme schoenen kopen en warme winterjassen, voor je het weet, sta je in de bizarre kou. Of juist niet en zou het mee vallen. Ik weet het niet. En ja in december mag ik beginnen bij me nieuwe job! En daar heb ik echt ontzettend zin in. Ik heb heel veel geleerd afgelopen tijd en koester wel bepaalde momenten, dus niet alle momenten. Het is nu verleden tijd!


Vind je socialisme belangrijk in je leven? heb je altijd behoefte aan mensen om je heen, moet je er altijd bij zijn? Wil je altijd op de hoogte blijven van andere nieuws? Netwerken is op zich geen probleem, dat moet kunnen, het is alleen te weten hoe jij daar mee omgaat. Het moet wel netjes blijven. Als je niets toe te voegen hebt aan de anderen, moet je daar geen misbruik van maken. Maar ik merk wel dat men erg behoefte heeft aan sociaal. Ze kunnen niet goed tegen alleen zijn. Al lijken ze onafhankelijk maar dat zijn ze niet, we hebben altijd wel iemand nodig om onze levensbehoefte te kunnen uitoefenen. Snap je? Maar hecht je nou echt aan sociale contacten? of is dat maar een af en toe? Of ben je meer een loner, je vermaakt jezelf wel, je denkt niet beperkt over jezelf, je bent niet verslaafd aan roddels, onzinnige nieuws, je hoeft niet altijd wat te vertellen. Sommige hebben aandacht nodig om afleiding te zoeken, voor bepaalde intenties. En sommige willen alleen maar een luisterende oor, of een armen om hun heen, of andere energieen van andere mensen opvangen, ze willen geinspireerd voelen en goed voelen. Als jij lekker in je vel zit, heb jij voor het gevoel niemand nodig, behalve jij zelf. Het klinkt misschien egoitsch, maar valt mee. het is niet erg om te denken over jezelf en dat je daarmee plezier hebt. Een ander zou jaloers op zijn, ' hoe vermaakt die zich nou in d'r eentje?'.... Gewoon door niet te veel na te denken en gewoon doen. En dankbaar zijn!

Verder ja ik oordeel niets hoor, je moet lekker zelf weten wat je wilt en waar je zin in hebt. Maar doe het met liefde en goede intenties en behoud je karma clean!

tot snel ! puccy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!