About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

zaterdag 27 juli 2013

Almost there...

Ja ik praat alles door elkaar. Nederlands met engels, sorry alvast! 

Anyway, almost there.. bedoel ik, ik ben er bijna, maar NOG NIET HELUUMAAAL! 

Maar ik ben zeer dankbaar voor deze afgelopen 3 weken, mijn vakantie begon met heerlijke zonneschijn en heerlijke warme zonnige dagen en heerlijk paar daagjes in het buitenland geweest, even back in town en toen weer weg en ik heb eindelijk mijn tattoo! Precies zoals ik het wil. Het grappige was, dat het mijn wens was om in mijn vakantie een tattoo te laten zetten, maar het gekke is, voor dat ik er opzette. Ik zag die tattoo al op mijn schouder en toen sinds gisteren werd het pas werkelijkheid! Zo zie je maar weer, visualiseer je wensen en je dromen. Sommige komen echt uit, gisteren tijdens de break van mijn tattoo, sprak ik met hele lieve mensen. De winkel had ik al gedacht, ja, zo'n winkel wil ik ook wel. Lekker free spirits, feels like home, everybody town to earth. Spiritueel, en rationeel door elkaar, echt heel leuke winkel! Tijdens de break zei ik wat mijn hobby was en dat was gelijk aan bespreekbaar met de eigenaresse. Hopelijk kan ik wat betekenen voor haar, je weet maar nooit! Als je kan stikken, kan alles maken, en als je kan lezen, kan je koken! hahhahaha... Dus ja ik gelijk via FB gelijk contact gezocht en zij gelijk een bericht dus very soon heb ik met haar afgesproken! 

En ja de druk voel ik steeds dieper aan komen, nog maar 2 maandjes en dan is het voorbij, ik vind het persoonlijk helemaal niet erg om weg te gaan bij je werkgever, maar ik vermoed dat ze me wil laten blijven voor een merk waar ik niet achter sta, maar ik kan altijd aantonen, dat ik dan me functie stap terug wil nemen en gewoon simpel verkoopster zijn en tussendoor mijn ding kan blijven doen bij andere winkel. Of op kantoor, want ik weet in mijn achterhoofd dat er niets meer is voor mij bij mijn huidige werkgever. Dus ik hoop eigenlijk al snel wat te vinden en netjes mijn ontslag kan indienen en met goede karma achter te laten. Ik heb geen probleem met mijn werkgever, ze zijn prima maar vele dingen spreken mij niet meer aan en ik sta daar niet meer achter. Ik wil nu echt alleen maar dingen doen die ik leuk vind en waar het mij totaal geen moeite gaat kosten. Ik werk liever alleen maar ook weer met inspirerende mensen. En bij me huidige werk is er niets meer om wat van te leren. Alleen uitzingen tot je mag oprotten! 

Oeps, het regent! 

Maar nogmaals ik ben erg zo dankbaar, zo enorm dankbaar voor deze leuke 3 weken, het was gezegende weken. Ik had niet anders gewild, het liep zoals het mocht lopen, ja ik heb me helemaal op me af laten komen en verder gewoon heel rustig en ontspannend weken, tuurlijk heb ik nijn achterhoofd kleine stressje van werk, maar ik geloof in de Kracht van Vertrouwen en in Liefde, dat hoe dan ook, goed gaat komen. Ik blijf steeds dichter bij mezelf en deze tattoo herinnert mij voor altlijd dat ze mij zullen beschermen en mij laat weten dat mijn karma goed verzorgt wordt. Ik heb voor Rozen gekozen, ze zijn kwetsbaar, kort en krachtig van bloei, en af en toe steken ze, maar hoe het ook wendt, ze komen altijd weer krachtig terug. En dat laat zien dat het cirkel of life gaat, het komt en het gaat en niets is voor altijd! Dat is mijn betekenis waarom ik voor die bloem had gekozen. Ik ben er zo blij mee! 

thanks!!!! zo dankbaar, meer dan dankbaar, geen woorden voor! 

Liefs, p. fijne dag lieve mensen.. sommige dingen moet je gewoon met kleine knipoog bekijken en laat maar gaan en laat maar komen, het komt goed! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!