About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

zondag 2 juni 2013

Oeps! F*ck, sh*t, waarom, dacht ik...

En daar was mijn obstakel! Soms denk ik, heb ik dat zelf veroorzaakt, of waaraan heb ik dit verdiend, dat klopt toch niet? Waarom gebeurt altijd zulke dingen bij mensen die goede bedoelingen heeft en de slechteriken krijgen altijd het goede? of moet ik het anders bekijken? Ik moet het zeker anders bekijken, het wordt een uitdaging van mijn leerproces, hoe ga ik hier mee om en hoe hou ik mezelf in toom? Terug gaan waar je was begonnen, een plek die je allang afscheid had genomen en nooit had vernomen om weer terug te keren, maar toch blijft mijn gevoel knagen dat het niet voor lange periode gaat duren. Natuurlijk, het is maar vor 4 maanden en dan is de tent dicht, wat daarna gebeurt is de vraag, maar ik blijf niet 4 maanden, ik ga en ben binnen die paar maanden weg en neem ik volledig afscheid! Ik geloof dat ik daar niet lang hoef te blijven, het is een soort uitweg, een weg dat baant voor jou voor iets nieuws, misschien kom ik onderweg iets of iemand tegen die mij op het weg kan helpen voor een nieuwere uitdaging. Ik heb rust in me hoofd omdat ik weet dat het niet voor lange duur zal zijn, ik voel dat sterk! Maar ik heb niets te verliezen, behalve me mezelf, dus tot die tijd blijf ik zien als een afscheid beetje bij beetje... Ik neem werkelijk afscheid van mijn huidige baan. ER is een nieuwe uitdaging en die komt elke moment binnen! Het gevoel bevestigd vanwege, de vlinders in me buik, ik blijf denken en geloven en voelen dat ik door niets laat beperken. En voor elke obstakels is een oplossing , is een weg naar een nieuwe weg! Het geeft mij kleine zetje om te laten zien, dat er iets nieuws aan komt, het is nog even paar nachtjes slapen en voor je het weet... Tot ziens!

Ik ben zo blij met mijn huis, zo vol met creativiteit, lekker huiselijk met beetje rommeltje, vol met liefde en inspirerende spullen. ik heb gisteren 2 mooie aparte vaasjes gevonden. Bij de ingang zag ik ze nog niet staan, tot ik bijna naar buiten liep, zag ik in mijn rechterooghoek, 2 mooie chineesachtige vaasjes staan, voor 4 euro per stuk bij de kringloop. ik liep erheen en ik dacht, wow, jij bent mooi en jij bent ook mooi. Die 2 vaasjes wijzen mij de weg dat er geluk aanwezig is, en dat geluk zit in je hart, je gevoel, in je geloof. En dat zijn mijn bevestiging dat ik weet dat het niet voor lange duur zal zijn en niet vast moet klampen aan deze negativiteit en doorgaan met waar ik mee bezig ben, deze 2 vazen laten me zien dat er andere mogelijkheid zijn en dat er nieuwe weg bestaat en dat het naar me toe komt. En die vazen mag ik opvullen met wat ik maar wil. Voor mijn gevoel is dat al gevuld met liefde, vol met geluk en rijkdom. Mijn gelukvazen! Dat is toch een mooie lief kadootjes dat ik aan mezelf mag geven.

Ik maak wel een keer foto....

de groetjes lieve mensen, geniet van deze mooie zondag, de zon schijnt, de lucht is blauw, dus de wonder bestaat nog steeds!

Liefs P.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!