About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

vrijdag 11 oktober 2013

Rare gasten...

Als je tegenwoordig werkloos bent, en je wilt heel graag weer snel aan de slag en je wilt niet te lang stil zitten, bang dat je in een gat valt, dat je lui en gedemotiveerd wordt, zoek je graag hulp naar werk. Maar tegenwoordig zijn die vacaturen belachelijk eisen gesteld. 'als je niet aan deze eisen kan voldoen, heeft het geen zin om te solliciteren'... Waar slaat dat op? Ik snap wel dat er heel veel mensen naar werk moeten zoeken, vanwege hun uitkering-regels, en zo die drukte tegenhoudt. Natuurlijk moet je als werkloos ook serieus zijn om gepaste werk te vinden dat je het aankan. Maar die zin 'als je niet aan deze eisen kan voldoen, heeft het geen zin om te solliciteren'... kan juist weer een tegenslag geven op je ego. Kan het niet op een ander manier gepresenteerd worden? Nee we zijn geen klein kind, maar deze teksten is wel geschreven door iemand uit onwetendheid die niet weet wat mensenbestaan betekend. Dat soort gasten zijn vaak hyena's. Werken zich kapot als een robot, moet stijgende grafieken zien aan komen tijdens de meeting, de procentueel moet beter zijn, hoe beter, hoe hoger je bonus, wat je uiteindelijk niet uitgekeerd krijgt. Kunnen ze  niet beter op focussen op de juiste mensen die echt voor passie willen werken, die soorten mensen lopen er genoeg, ze worden alleen niet gehoord of gezien. Mensen baseren op cv's op ervaringen, maar als je nou eens echt serieus de tijd kan maken voor mensen met REAL TALK, daar kun je er ook veel van leren, en meer uithalen. Mensen moeten niet vergeten om tegenwoordig anders te gaan doen. Moeilijkste taak is echter, mensen te motiveren, mensen weer laten zien dat ze in zichzelf kunnen geloven, in jezelf blijven vertrouwen en alle kansen die jij wilt grijpen, moet je krijgen. Natuurlijk kan ik me ook gedemotiveerd voelen, vooral als je naar meneer Rutte kijkt met z'n hubbyvriendje Samson, wat een enge man is dat zegt! Alsof hij iedere moment z'n masker uit doet en daar een JOKER van batman uit komt... Bah! Die gezichtsuitdrukking zeggen toch genoeg? Het lijkt wel een schaakspel. Die hele politieke gedoe, er klopt van geen kant!!! Anyway, Rutte doet z'n werk en doet wat hij hoort te doen, maar wat hij nu doet is nederland onderdoor halen. Kom op, Nederland is een klein land, maar er wonen wel heel veel creatieve, hard werkende mensen, topsporters, schrijvers, modellen, modeontwerpers. Nederland stijgt aan de top, maar als Rutte zo doorgaat, gaat de goeien het land uit! Of Rutte moet een keer half jaar wonen in een 3de wereld landen...en beseffen wat hij allemaal heeft. En die samson? die mag terug naar de kindergarden... er klopt iets niet met die man.. brr...krijg er rilling van die man.. bah!

Vandaag is nationale comingout dag.. Alleen ik heb niet eens een klerenkast...alleen een hangrek, alsof je in de winkel sta, leuke jurkjes hangen ertussen... Maar goeie initiatief van die bedenker. Hopelijk werkt dat, men moet gewoon als men elkaar accepteren. Ongeacht, zonder oordelen, als je het niet bevalt wat je ziet MOET JE NIET KIJKEN. Maar laat die mensen gaan. Anyway, succes vandaag met comingout, blijf lekker jezelf en je ding doen.

donkere dag vandaag, maar je hart is een zonneschijn... dus geniet van je dag en maak er gezellige dag van, whatever... gewoon genieten en wees dankbaar!

liefs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!