About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

zondag 25 september 2011

I want to be ME

Ik wil mezelf weer zijn, ik hou van om mezelf te zijn, ik vind mezelf heel aardig en lief persoon en ik waardeer mezelf als persoon. Gek he, om dat te kunnen zeggen..het is een hele opgave, want daar begin je mee, je echte eigen IK weer terug te zien, zijn wie je bent en niet voor een ander. Wat jij niet bent, kan je niet geven... (bedacht ik net)

Niets is mooier in deze wereld, in jouw leventje om te mogen zijn wie je bent, want je mag er zijn. Succcesvolle mensen doen dingen die ze leuk vinden en zichzelf te kunnen zijn, ook zij werken er hard voor, zolang je maar doet wat je wilt en leuk vindt, is toch het meest lang haalbaar periode om door te gaan. Vaak als je iets doet voor een ander, hou j eniet vol. Dan begin je weer eterug bij af waar je was begonnen. maar ik snap wel dat je soms die keus mnoet maken.

je beseft wel hoe mooier jouw wereldje kan zijn als je dat kan waarmaken met wat je wilt en je doel hebt bereikt, dat je met je hart en ziel hebt gegeven en dat het zonder moeite kost om dat te kunnen bereiken. Als je merkt dat je te veel moeite kost voor iets wat je niet leuk vindt, zegt dat al genoeg. Maar hoe begin je dan ermee? Hoe stop je deze proces?

eigenlijk moet je zo denken.. aan elke begint komt er een einde aan, dus het is niet voor lang!...

1 opmerking:

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!