About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

zondag 23 augustus 2015

Ik zoek



 een afleiding na mijn werk. Elke dag doe ik hetzelfde. Geen andere bezigheden waar ik mijn geest en gedachten kan ontladen. Afleiding dat je niet alleen maar met je werk bezighoudt, dat voorkom je ook n burnout! Ik heb al 2 keer gehad en ik wil t niet nog n keer. Dus ik ben ook constant bezig op zoek naar iets, maar je weet als je iets zoekt, vind je niet. Ik denk dat ik maar beter nu mijn gedachten boodschap moet sturen en concentreren naar iets wat ik WEL wil!

Ik wil weer dansen, betaalbaar en normaal te kunnen betalen zonder die enge jaarcontracten. Dansen is voor mij enige lichamelijke ontlading en sporten als fitness ook, maar ik kan maar geen combi vinden. T is 1 of n ander. En ik vertrouw geen enkele sportscholen met die kleine lettertjes niet.

Wie dit leest, hoop ik dat diegene mij kan heloen met tips/advies. T liefst woon ik in Amsterdam. Dat is voor mij n stad met voldoeningen. Diverse to-do mogelijkheid en netwerken qua werk ook stuk voordeliger. Anyway ik zoek nu iets voor mezelf. Als puur afleiding en gewoon van genieten met wat ik heb.

Gek eigenlijk, als ik dit even terug lees, zie ik steeds herhaling, herhaling, steeds hetzelfde onderwerp  waar ik de laatste tijd over had. Ik word helemaal gek van mezelf. Zoals vandaag, ben ik lekker vrij en ik heb de vrijheid om dingen te doen wat ik wil doen. Maar helaas heb ik kleine obstakel en dat is financiën. Ik heb momenteel niet veel om wat te doen vandaag en ik wacht altijd op mijn salaris, echter al na 1e dag en dat is niet goed. Helemaal maand moet ploeteren en omdraaien en bedenken wat ik kan doen in die maand. Belachelijk toch?

Ik word binnenkort the 4-0, helloooooooooo, grow up!!! Ik moet toch zelf voor mezelf zorgen? Ik heb laatst gesprek gehad met mijn bazin en mijn hartje gelucht en ik hoop echter, dat ze mij gehoord heeft en dat ze erover kan nadenken over mijn situatie. Er moet gewoon iets beters komen en ik verder met mijn leven kan gaan, met opbouwen of DO SOMETHING!!!

Ik ben zo klaar met mezelf, ik wil verder. Ik wil 'n gevoel hebben voor mezelf, een voldoening voor mezelf, iets waar ik trots op ben. Of ik kijk weer te ver, terwijl t voor me neus staat! Natuurlijk weet ik dat.

I GO TO DO SOMETHING, RIGHT HERE, RIGHT NOW!!!!! I CHOOSE TO DO SOMETHING RIGHT NOW, GIVE ME DAMN INSPIRATIONS!

Weet je, ik stop hier even mee... Even wat leuke quote's uit
Pinteres, goeie inspiraties!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!