About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

zaterdag 11 juni 2011

Waarom?....

Waarom doe en kies je voor dit? Hoelang wil je zo blijven? Wanneer ga je 'es veranderen? Op wie wacht je? Van wie wil jij toestemming hebben? Hoe ver wil je gaan? Hoe veel aandacht wil je nog krijgen? Wat wil je nog meer?

Vervelend he, al die vragen.... en zo ja, wanneer doe je er wat aan? Is helemaal je eigen keus! Kies je voor de pijn? Hier, alsjeblieft, hier heb je de pijn. Pijn is zo gemakkelijk te krijgen maar geluk ook! Alleen je hebt te lang in die ene cirkel geleefd, er is ook een ander cirkel of life! come on, give me a break, you can do it! Kies voor geluk! Kies voor gezondheid, kies voor jezelf, eens een keertje! Het verleden is nu achter je, het is nu klaar! PUNT!

Voor iedereen, het is belangrijk voor jezelf dat je ook je eigen leven moet hebben, je kan niet alsmaar leven op een ander. heb je eigen leven, ook! Anders word je te afhankelijk van een ander en die ander kan het soms niet aan.. Dan stik je haar of hem. Gezonde relaties bestaat uit vertrouwen communicatie en je eigen leven. Wil je altijd elkaars wat te vertellen of vreugde delen, deel je eigen vreugde dan ook. Je eigen leven kunnen leiden is heel gezond voor je zelfvertrouwen. Als je lekker bezig bent met iets wat je leuk vindt, voel je je ook goed en zit je niet alsmaar te wachten op je partner, wanneer hij/zij thuis komen. En je voelt je echt lekkerder en zelfverzekerder. Wacht niet te lang, ook als je dit hebt gelezen, nu is de kans, om er wat aan te doen. Als je weet, doe het dan! Wacht niet te lang... maar onthoud dit, doe het voor jezelf, niet voor een ander. Voor een ander doen is voor korte duur, voor jezelf doen duurt het langer en een ander gaat automatisch met je mee...

je redt het wel...

liefs puccy! tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!