About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

woensdag 5 februari 2014

Waarom is gevoelsmatig

ieder dag anders, vannacht heb ik nog aan mijn blog geschreven dat het allemaal weer goed gaat komen, maar ik ging natuurlijk ook erg laat naar bed dan ik had gewild, ja ik geef mezelf de schuld want ik bleef weer hangen aan die DIY youtube filmpjes. En toen werd het 2 uur en voor ik het weet, kwamen er dus 2 wervelstormen voorbij, lawaai van hier tot tokio maar ja wat kan je doen? Dus ik probeerde verder te slapen, maar helaas werd ik er ook wakker van en moest ik maar even bijkomen en maar mediteren dat ik ga slapen, maar goed, eindelijk gingen ze weg, kon ik eindelijk van de stilte genieten, maar ik kon nog niet slapen, dus ik ging maar youtube filmpje opzetten en toen werd ik gelukkig wel moe en voor ik het wist werd ik pas om half 11 wakker met moeite, maar ik ging pas half 12 uit me nest, hoe lui ben ik!!! Verschrikkelijk, ik had niet echt plannen gemaakt maar ik heb nu ook geen zin om wat te doen, of misschien straks als ik hier alles weer opgeruimd heb en huishoudelijke taken heb gedaan, zal ik misschien weer zin hebben om wat te doen aan mijn DIY. Ik moet nog even wakker worden. Gisteren voelde ik me echt eenzaam, niemand die ter woord met mij kan staan, helaas moet ik dat beseffen dat je echter alleen moet oplossen en regelen en doorzetten, niemand kan altijd je handje vasthouden, ook jij zelf zou jezelf omhoog moeten krikken, hoe oud je bent of hoe jong je bent, die ervaring zul je altijd hebben. Op 'n dag is het eenmaal zo dat je het alleen moet doen, het is zoals het is, maar daarom moest ik gisteren ook wandelen, ik werd gewoon gek thuis, nu ook weer hoor, maar iets minder dan gisteren. Ik denk dat ik een bloemen moet gaan kopen voor mezelf. Ik vind dat ik het wel heb verdiend! Ik moet ook lief zijn voor mezelf en mezelf waarderen, niet alleen op een moment fase maar ook voor altijd. Ik wil wat paar dingen veranderen op de wc en aan mijn werk-tafel. Om nog gezelliger te maken. Dus ik denk dat ik straks wel wat hoop te doen heb voor mezelf. Kijk, als je iedere dag thuis zit, iedereen is aan het werk en niemand die wat tegen je kan zeggen, moet je zelf wel gaan zoeken om jezelf te vermaken, dan moet het maar toch. Je wordt wel wat creatiever, maar ik ben altijd liever bezig wanneer ik alleen ben, gek is dat. Het is bijna 1 uur, ik moet mezelf nog klaar maken, opruimen en dan ga ik mijn eigen ding doen...

Dus peplum shirt maken
wc accessoires veranderen
werk tafel veranderen.

Misschien moet ik weer even mezelf kennis erbij leren over Feng-shui, dat schijnt ook wel te helpen, vroeger hield ik me wel bezig maar sommige dingen weet ik het nog wel maar ik ben wat denk ik vergeten. Ik richt mijn huis altijd op gevoel.

En ook nog even sollicitatie versturen, nou genoeg te doen dus! yeah!!!!

Nou ik laat het even hierbij, anders blijf ik te lang hangen!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!