About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

vrijdag 20 december 2013

mijn lieve vriendinnen

die ik graag waarderen...(hopelijk dwaal ik niet af...)

Ten eerste mijn allerbeste vriendin die ik al ruim 12 jaar ken. Ik ben ooit begonnen bij een schoenenwinkel en daar heb ik haar leren kennen. Ze is als een grote zus met steun en toeverlaat voor alles. Ik kan haar op elke moment altijd bereiken en ze staat altijd voor me klaar en dat is wederzijds.

Ik heb veel vriendinnen, maar paar vind ik het wel bijzonder dan algemene vriendinnen, eigenlijk vind ik ze allemaal even leuk. Een ander vriendin, die heb ik leren kennen via een ex kamergenoot van mij. Ja ik moest op kamer wonen, omdat ik niet meer kon wonen waar ik toen woonde (logisch) en zo heb ik via hem z'n vriendin leren kennen en zo zijn we al sinds ruim 5 jaar beste vriendenstel van elkaar. En dat geldt zeker ook voor mijn andere stel. Die heb ik leren via de muziekband. Via mijn vriend die nu nog steeds in de huidige band zit, zijn we bevriend geraakt met hun. Ze zijn zo lief en zeer sociaal met lieve dochtertje die binnenkort een broertje krijgt. Verder heb ik aparte vriendinnen. Vriendinnen die ik op een aparte manier heb leren kennen. Die ene vriendin heb ik via een werk leren kennen, maar werkelijk was zij de beste vriendin van me ex hahahaha... Zij is zo superlief, zorgzaam hardwerkende moeder met heel veel creativiteiten activiteiten, noem maar op, ze is echt een drukke kip!! Ben gek op haar humor en ze is gewoon lief en mag haar heel graag. Verder heb ik wel 'losse-vriendinnen' die ik eigenlijk nog maar contact heb via facebook, maar dat is niet erg. We kennen elkaar al langer dan vandaag en ja naarmate je ouder wordt dan is de contact toch verwaterd, maar nog steeds no hard feelings als we elkaar weer tegenkomen, dan is het vanouds. Alsof we gisteren elkaar nog hebben gezien. O,ja en nog 1 vriendin, zij is ook eigenlijk me enige vriendin van mijn afkomst. Zij woont helaas beetje te ver, maar gelukkig dankzij social media houden we elkaar altijd goed contact. Haar heb ik via hyves leren kennen! Echt funny, het ging om een post en liet een comment achter en zodoende hebben we elkaar op die manier leren kennen en ook echt in real-life gezien, zelfs met onze moeders! Zo gezellig, ook haar mis ik, gek is dat, al zijn we niet face to face close maar ik voel haar wel. Ik voel me wel verwant met haar, misschien omdat zij de enige is met mijn afkomst. En we kunnen elkaar gek maken met lekkere eten!!! Haar wil ik graag weer zien in 2014, eigenlijk iedereen wel. Dit jaar was het echt voor mij een $%$@!# jaar! Dus volgend jaar ga ik met plezier echt afspreken. Verder heb ik wel vriendinnen via facebook door via via, ook hun heb ik leren kennen online, maar dan wel via via, ik hou namelijk niet van 'vreemde'hahaaha.. ben zelf een beetje vreemd, maar lust geen rivella light (bah!)

Ja de rest zijn eigenlijk mijn excollega's of schoonfamilie, die zie ik als familie en ja ook ik mag ze graag. Gekke meiden, lieve meiden, lieve moeders zorgzaam, ik vind ze allemaal even uniek en bijzonder.

Nou dat was het denk ik voor vandaag wel weer, 3 berichten op 1 dag! Hoe is dat mogelijk, Ik kreeg zoveel inspiratie om te doen, dus vandaar!

nou geniet van je avond!

liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!