About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

vrijdag 25 maart 2011

Eens een keer moet je over ophouden.... de keuze ligt aan jou!

Wat ik hiermee bedoel is, HOU OP MET KLAGEN, JENGELEN, ZEUREN, ZEIKEN, ZIELIG DOEN... want je bent het niet!! Je alter ego laat je zo voelen, je laat je te veel mee slepen door iets wat jij niet leuk vindt maar toch zelf heb gecreërd. Je hebt zelf de keuze om er nu mee te stoppen! Hou op met beooroordelen over een ander. Hou er zelf mee op! Klagen, zeuren zielig doen helpen niet! En mocht je wel jezelf daarmee betrappen denk dan gelijk 'ach.. als hij/zij maar gelukkig van wordt, prima toch!!!

Zolang jij zelf zo blijft denken, oh, had ik maar dit, of had ik maar dat, je kan zoveel willen maar als je niet eerst tevreden bent met wat je nu hebt, hoe kan je dan meer willen? Wees eerst blij met wat je hebt, wees eerst dankbaar met wat je hebt, wees tevreden over jezelf en over wat je hebt. Jij hebt zelf die dingen gecreërd wat een ander niet kan hebben of krijgen. Er zijn veel ergere dingen! Denk om je gezondheid, denk om je eigen bestwil goed over jezelf. Het enige wat jij te verliezen hebt in werkelijkheid, dat ben jij zelf!

Als jij niet eens op iets kan vertrouwen behalve jezelf, hoe wil jij al die geluk ontvangen dan? Als je zelf niet eens weet wat geluk is! Geluk komt van binnenuit, geluk zit niet in spullen, in dingen, in auto, grotere huis, schoenen, kleding, ga zo maar door. Geluk zit in liefde, in jezelf, accepteer eerst jezelf zoals je bent en ga verder met leuke dingen doen die je nu in je handbereik hebt, wees creatief met dingen oplossen, beperk jezelf niet door wat je denkt dat je niet hebt, je hebt het wel, alleen je ziet het niet.

Als jij tevreden bent met wat je hebt en wie je bent, zul je volop veel energie krijgen en zelf je eigen creatie dag van maken! Al is het iets kleins! Maar toch, iets waar je voldoening van krijgt. En kijk ook niet naar een ander, ieder is verschillend. What you think is, what you get, what you get is what you want! Zo logisch toch? Waarom kies je onbewust jezelf te pijnigen? Er is ook nog een andere kant! Kies voor liefde, voor vrolijkheid, voor positiviteit! Niemand houdt je daar tegen, behalve JIJZELF. Als jij zelf ervoor kiest om je gek te laten maken, dan krijg je dat! Maar waarom zou je? Het is tuurlijk wat heel lang mee hebt afgespeel in het verleden maar je leeft nu niet meer in het verleden.

 Je leeft NU en HIER! Iedere dag nieuwe ervaringen is mooi meegenomen. Kies voor goed. Kies voor liefde, kies voor geluk en goede gezondheid. Wees nou es keer dankbaar zonder jezelf slachtoffer van te maken, het is helemaal niet nodig!!!! Je bent het waard, je mag er zijn! We kunnen ook zoveel van jou leren! Laat je niet gek maken! Blijf bij jezelf, ontdek je zelf opnieuw, opvoed je zelf opnieuw. Doe wat jij goed bij voelt. Voel je niet geforceerd! Jij zelf kan jezelf die vrijheid geven. Overal zit er een vrijheid in je. In mijn vrijheid zit liefde, vrede en rust. Omdat ik weet, er is genoeg!!! Oneindigd! Er is altijd aanwezig!

Elke moment en dag heb je de keuze! JE MAG KIEZEN, je mag je eigen gedachten kiezen en waarmaken! Het is niet eerst zien, dan pas geloven, het is geloven, voelen en dan pas zul je het zien!!! Wees wakker, morgen kan het zo weer over zijn! Geniet nu van je dag, van je avond, van wat je hebt, geniet van je partner, geniet van haar/zijn lieve woordjes, eten, drinken of samen tv kijken, het is aanwezig. je hoeft alleen maar blij te zijn en gelukkig te voelen!

Lieve mensen, hou van mensen, geef om mensen en dan komt het alles goed. Wat er ook gebeurt, blijf positief denken, positieve gedachtenkracht en liefde helpen je erdoorheen.

Komt goed, liefs puccy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!