About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

zondag 6 maart 2011

Kan je NU lief zijn voor jezelf? Kan je NU vriendeijker zijn tegen jezelf?

JA DAT KAN IK!

Ja waarom niet, wie zegt dat het niet kan? Alleen je gekke ego zegt dat het niet kan, luister niet naar je ego. Wat heeft hij allemaal voor je gedaan behalve ongelukkig laten voelen? Kan je niet meer luisteren naar Liefde? Liefde is onbeperkt en luister altijd met je hart en je geest mee. Liefde begeleidt je te luisteren naar je gevoel. Naar wie je bent. Waarom niet! Het is NU de tijd dat je ervoor kiest, niets moet! Je MAG KIEZEN, JE HEBT DE KEUZE. Het is heel raar om te denken dat het ineens zomaar kan. Je zou denken, 'hoelang heb ik me zo gek laten maken? hoelang laat ik mezelf in de waan? Liefde is er altijd, Liefde is 'houden van', Liefde is vrijheid, Liefde is onbeperkt, onbegrensd en ongeremd.... Wil je die Liefde zijn? Wees dan Liefde. Neem een besluit en kies voor Liefde. Je zult geloven, voelen en weten dat het zo moet zijn. Of beter, zo mag zijn! Ik heb verscheidene boeken gelezen en echt ze zeggen het allemaal zelfde. Ze praten toch niet van lucht maar van energie. Dus als iedere persoon zo schrijft, wil zeggen dat het WAAR is, om zo te mogen voelen en dat we zelf die kracht hebben om te denken, en uit te voeren! WAAROM NIET! Dus NU! Waar ben je? Je bent NU hier, je kiest NU voor Liefde, je kiest NU voor jezelf acceptatie, je kiest nu voor zelf aanvaardig. Dwing jezelf niet, het is erg. Het vangt je met open armen, het is alom aanwezig. Alleen jij hebt de keuze hoe je wilt leven in dit leven. En wie weet wat nog meer gaat brengen! Luister naar wie je bent! Je bent hier!

Wees dankbaar met wat je nu wel hebt, wees dankbaar dat je internet hebt, wees dankbaar dat je gezond bent, wees dankbaar dat je dak boven je hoofd hebt, wees dankbaar dat je iedere dag mag eten, wees dankbaar dat je kinderen gezond zijn, wees dankbaar voor de gezondheid van al je mensen waar jij van houdt. wees dankbaar dat je ouders veilig thuis zitten, je moeder of je vader, wie het ook mag zijn, mensen die je hebt gekend, wees dankbaar voor deze ervaringen op deze aarde en wat er nog meer zullen komen. Wees dankbaar met zulke lieve schoonouders. Wees dankbaar dat je zwanger bent, wees dankbaar dat je een baan hebt, wees dankbaar voor begripvolle mensen om je heen. Wees dankbaar voor de geduld van een ander, wees dankbaar dat de buschauffeur je veilig naar huis rijdt, wees dankbaar voor je buren die je niet lastig vallen, wees dankbaar voor de veilige omgeving, wees dankbaar dat je iedere ochtend op staat en wees dankbaar dat je naaste liefde zielsveel van je houd, lieve mensen, je hebt alles al wat je hartje begeert, je hoeft alleen maar gelukkig te zijn en dankbaar te zijn en je zult nog meer ontvangen. Wees dankbaar dat je laptop nog doet, wees dankbaar dat je welkom bent , wees dankbaar dat je zeer geliefd bent, wees dankbaar voor iedere lessen in je leven, elke lessen neem je mee en de volgende keer, des je lessen hebt geleerd, zul je nieuwe ervaringen krijgen. Maar nogmaals, begin met gelukkig te zijn en wees dankbaar met wie je NU bent. ACCEPTEER JEZELF ZOALS JE NU BENT EN JE ZULT JE RUST EN VRIJHEID IN JE GEEST VOELEN EN VINDEN EN GELOVEN!

trusten en slaap lekker lieve mensen!

Liefs puccy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!