About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

zondag 13 maart 2011

Hoe voel je NU?

Ik voel me heerlijk! Ik voel me dankbaar. Ik voel en ben gelukkig. Ik voel me vrij, ik voel rust, ik voel liefde. Ik ben dankbaar voor vandaag. Het is nog steeds jong, want het is ochtend! :)  of nacht, hoe je het ook wilt noemen. Het is erg vroeg. Ik ben dankbaar voor deze rustige, heerlijk en romantische dag! Heb me heerlijk vermaakt, zonder verplichtingen, zonder dat 'moeten'. Ik heb gewoon gedaan waar ik zin in had. Heerlijk. Dat is ook rijkdom, rijkdom is niet alleen maar papieren geld. Het is mooi meegenomen, het kan je stimuleren om daarmee iets te doen en door te geven en niet alsmaar te houden. Rijkdom is en komt van binnen uit. Geluk in jezelf is onbetaalbaar, Liefde kan niemand van je afpakken, alleen als je laat afpakken. Geluk kan niemand van je afpakken, alleen als je laat afpakken. Besef je wel hoeveel geluk jij hebt? Besef je wel hoe gezond jij bent? Waarom kan een invalide, een blinde, of een ongeneeslijke persoon wel naar hun geluk streven? Waarom kan jij dat niet? Wat vewacht je? Waarom kunnen zij dan wel? Je kiest ervoor om je door niets tegen te laten houden, ongeacht. Laat je niets weerhouden van iets. Jij creĆ«rt zelf die kracht, je gedachtenkracht. Je bent je eigen reggiseur van je leven. Waarom kunnen zij dan wel? Jij hebt alles wat je wilt. JIj hebt het in je.... wat wil je nog meer? Wees dankbaar voor wat je vandaag hebt, want morgen kan over zijn. Besef dat je straks lekker in je bedje slaapt, terwijl een iemand geen eigen bed heeft maar moeten delen. Besef dat je gewoon kan eten en eten maken wanneer jij wilt en wat jij wilt, een ander moet om eten bedelen. Wees NU dankbaar voor wat je hebt. Wees dankbaar dat je die rekening met liefde kan betalen. Wees dankbaar dat je gezond bent, je kinderen gezond zijn, je ouders, je vrienden. Geef je vijanden zoveel liefde en zij nemen vanzelf een afstand van je. Liefde bevrijdt en geneest. Ik ben niet in de zwevende mood, ik spreek uit mijn eigen ervaringen.

Muziek is ook mijn ding, als ik kon zingen (hahaha) dan zou ik heel wat uitzingen, misschien in mijn nieuwe leven. Dit leven luister en dans ik ermee. Als je niet kan zingen, ga je dansen. Of allebei, maar goed, ik ben blij met wat ik heb. Ik kan niet zonder muziek. Muziek heeft iets, het bevrijdt je geest, je gedachten, je kan mee zingen of dansen, wat jij maar wilt. Ieders z'n eigen smaak en z'n ding. Als jij daar maar energie van krijgt, of gemotiveerd daardoor voelt of je wilt uithuilen of whatever. Music set you free! Dus ik ben zoooo dankbaar dat in mijn leven een muziek bestaat. Ik woon niet voor niets met een muzikant. Het is nooit saai! Ook als je je alleen voelt of eenzaam voelt, muziek kan je gezelschap houden. Het laat je los, het bevrijdt je .... het is iets natuurlijks wat zelf is bedacht door een creatieve geest.

Kan je gedichten schrijven? of poetisch? Maakt niet uit wat, songwrighter? ook goed. Er zijn genoeg creatieve mogelijkheid. Met je hart, je hand, je gedachten, je lichaam, alles wat natuurlijks aan voelt. Je hebt het in je! Nogmaals je bent het waard!!! zeg IK BEN HET WAARD IK WAARDEER MEZELF, IK ACCEPTEER MEZELF ZOALS IK BEN IK HOU VAN MEZELF, IK WAARDEER MEZELF. IK BEN DANKBAAR.

Nog niet denken aan morgen maar leef in het NU. Maar weet je, als het vandaag niet goed ging, morgen weer een dag! Sluit je af en laat het los en ga iets doen waar je 'afgeleid' kan worden, dat je ff aan niets hoeft te denken. Ga lekker lezen, je verstand op nul zetten en naar niet-nadenkend-film kijken, En sluit je af met een lach en ga met goed gevoel naar bed, en denk, het komt goed, morgen weer dag! Dank u wel voor deze ervaring en deze dag.

En mocht je wel goed voelen, ook daar mag je dankbaar uiten!!! Niet alleen doen wanneer je niet goed voelt, maar altijd doen! Wees iedere dag dankbaar, daar begin je mee en je zult meer ontvangen!!! Wat jij geeft, ontvangt je weer terug op een andere manier, in vele verschillende vormen!

Lieve mensen, hou van jezelf, komt goed, morgen weer een dag en slaap lekker!

liefs puccy

1 opmerking:

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!