About me

Mijn foto
Simpel mens, maar met 'complicated' mind.

vrijdag 17 januari 2014

Oh nee, niet weer...

ja hoor, op tijd naar bed gegaan, echt uber vroeg! Ik was wel erg moe, dus ik dacht, goed voor me lichaam en geest, ga ik tijdig slapen! En natuurlijk moest ik weer pipi doen om half 4 en donk! ik was klaar wakker tot nu toe, heb ik niet meer geslapen. Ik dacht als ik nu (paar uur geleden) ga slapen word ik straks super gaar wakker en zit ik niet lekker in me vel, dus ik moest mezelf dwingen om in bewegingen te blijven en actie te voeren. Dus ik dacht, ik heb toch geen plannen, dus ik ga naar mijn favoriete budget winkel ACTION!! yeah... dat gaf mij moed om door te gaan en wakker te blijven. Gelijk de was opgeruimd, afgewassen, braaf ontbeten, koffie erbij, douchen, tutten en hop naar de action! Ik twijfelde of ik wilde gaan lopen of met de bus, ik voelde me beetje gaar aan het worden, ik hield vol, ik ging toch lopen, uiteindelijk omdat je moe bent, was ik blij dat ik goed was aangekomen en ik heb echt een uur en 'n kwartier over gedaan in de action. Eerst ging ik naar de make up afdeling, eens kijken of die spullen er nog zijn, vaak zijn ze dan er niet meer en toen zocht ik eigenlijk een beanie maar helaas waren die al uitverkocht, tja, voor 1 euro..wat wil je. Ik zag alleen nog oranje en felle paarse kleur liggen, maar die kleuren staat mij niet, tenminste ik heb niets in die kleur.. Nou pecht, het mocht niet zo zijn, dus ben ik daarna heel rustig en kalm door de hele gelopen, op me gemak, het was niet druk, op paar jankende kindjes na en die moeders die zichzelf vermaken. Daarna ging ik verder het kleine centrumpje in, ik wilde stiekem toch even naar de kruidvat, maar sommige van die kruidvat hebben niet alle zelfde assortiment, dat is echt jammer. Het is altijd heen en weer lopen. Ik weet inmiddels wel welke kruidvat wel alles heeft en niet alles heeft, zo gestoord ben ik dus. Mijn favoriete kruidvat winkel is Hoofddorp. Ik ga graag naar Hoofddorp, ook omdat alles dicht bij elkaar liggen. Zoals Primark, HM, Kruidvat, Action, VanHaren, blokker, ah, noem maar op. Het is heel handig! Hier is echt zoeken en druk en klein. Eerlijk voel ik me hier nog niet thuis, ook mede door mensen hier zijn niet altijd even spontaan aardig, ze zijn zo egoistisch, alsof ze alleen op de aarde rondlopen. Er zijn wel meerdere dingen en ergere dingen maar ik vind het zo jammer, dat heb ik dus niet in Hoofddorp. Maar mijn favoriete stad blijft toch amsterdam. Het is rumoerig, druk maar niemand die op je let, niemand die je ziet of wat dan ook. Hier is het net klein dorpje maar is geen dorpje. Ik weet niet, ik probeer wel positief te zien, maar ik zie dingen die mensen niet zien. Maar goed, voor het zelfde geldt waait het wel weer over maar ik woon nu al hier ruim 4 jaar en nog steeds voel ik me niet thuis. Maar goed, laten we daar niet meer over hebben, anders maak ik mezelf weer gek om te willen verhuizen. Alhoewel waar ik nu woon, is de buurt best wel redelijk positief. Aardige buren, gewoon normaal, gezellig.

Helaas ben ik er net achtergekomen dat de primer van Etos ook niet werkt voor mij, zit waarschijnlijk ook vol met silicionen, ik moet helaas ermee stoppen! Maar die primer van Etos werkt niet beter dan die van NYC en die is ook stuk goedkoper. Die van Etos kost 6 euro! Nou ik moet toch nog wachten op mijn centjes en ga ik die van Bourjois halen, die schijnt geen silicionen te hebben en ook ga ik de Bodshop uitproberen, ze kosten evenveel. Als vrouw zijnde mag ik mezelf wel verwennen en goed verzorgen, vind ik. En aan kleding geef ik minder uit, ook omdat ik vaker thuis zit en ja op dit moment is het voor mij niet belangrijk, al kijk ik wel om me heen of er iets leuks te koop hangt maar niet dat ik iets dringend nodig hebben. Maar goed, binnenkort kan ik weer aan de slag en heb ik weer centjes en heb ik mijn vrijheid weer terug!!!

Nou vandaag is het ook minder nattig dan gisteren! Gelukkig maar, ik heb mezelf 2 dagen opgesloten, verdikt het om naar buiten te gaan, maar nu het droog blijft voorlopig tot maandag ga ik wel even wat lichaamsbewegingen doen. Ja ook daar moet ik opletten. Ik hou het hierbij, voor mensen, een fijne weekend toegewenst, geniet ervan, het is zo voorbij.

Nog een fijne dag verder!

Liefs!

btw, die nagellakken van ACtion is super mooi! Goed dekkend, spotkoopje! Doei

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wees niet bang om een reactie of een bericht achter te laten, ik zal je niet bijten en wie weet kunnen we van elkaar iets leren. Fijne leesvoer!